LMDESIGN

Υπηρεσίες που παρέχουμε

Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας

Μια δυναμική ιστοσελίδα χαρακτηρίζεται από δυναμικό (σ.σ., μεταβλητό) περιεχόμενο, το οποίο τροποποιείται από κάποιο σύστημα διαχείρισης. Το σύστημα διαχείρισης ενός δυναμικού website είναι αυτό που ρυθμίζει τη σωστή λειτουργία, αναβάθμιση, εμφάνιση, δημιουργία νέων σελίδων και περιοχών, ώστε σταδιακά το website σας να μεγαλώσει μαζί με την επιχείρησή σας. Η διαχείριση ενός δυναμικού website δεν απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών ή ειδικά προγράμματα επεξεργασίας κειμένων, γραφικών κ.ο.κ. Μέσω ενός φυλλομετρητή ιστοσελίδων (browser), μπορείτε να συντάξετε ένα κείμενο και να ενημερώσετε άμεσα την ιστοσελίδα σας.
Η κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων ενδείκνυται στην περίπτωση διαδικτυακών τόπων με σχετικά μεγάλο περιεχόμενο. Συνήθως, συστήνονται όταν υπάρχει ανάγκη συχνής ενημέρωσης-ανανέωσης του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Αν λοιπόν έχετε μια επιχείρηση με αρκετά προϊόντα και υπηρεσίες και αν οι ανανεώσεις σας είναι συχνές, τότε ένα δυναμικό website είναι η κατάλληλη λύση για εσάς.

Κατασκευή στατικής ιστοσελίδας

Μια στατική ιστοσελίδα χαρακτηρίζεται από στατικό (σ.σ., αμετάβλητο) περιεχόμενο, το οποίο δεν τροποποιείται από κάποιο εργαλείο διαχείρισης. Ο όρος στατικό δεν υπονοεί ότι δεν αλλάζει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, αλλά ότι δεν αλλάζει εύκολα, χωρίς κάποιες εξειδικευμένες γνώσεις προγραμματισμού ιστοσελίδων. Κάθε αλλαγή λοιπόν σε ένα στατικό website γίνεται μόνο από έμπειρα στον προγραμματισμό άτομα, συνήθως έναντι αμοιβής, εκτός και αν εσείς, ως ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας, γνωρίζετε HTML, CSS, Javascript και λοιπές τεχνολογίες.
Η κατασκευή στατικών ιστοσελίδων ενδείκνυται στην περίπτωση διαδυκτιακών τόπων με σχετικά μικρό περιεχόμενο, οι οποίες δεν απαιτούν συχνή ενημέρωση-ανανέωση του περιεχομένου τους. Συνήθως, συστήνονται όταν το περιεχόμενο σε σελίδες του website που θέλουμε να φτιάξουμε δεν ξεπερνάει τις 10 σελίδες και δεν υπάρχει ανάγκη συνεχής ανανέωσης αυτού. Είναι η πιο οικονομική λύση για επιχειρήσεις και ιδιώτες που θέλουν μια πρώτη παρουσία στο διαδίκτυο. Αν λοιπόν έχετε μια μικρή εταιρεία με λίγα προϊόντα και υπηρεσίες και αν οι ανανεώσεις σας δεν είναι συχνές, τότε ένα στατικό website ίσως είναι η κατάλληλη λύση για εσάς.

Κατασκευή eShop ιστοσελίδας

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (E-Shop) είναι ουσιαστικά ένα αυτοματοποιημένο σύστημα ηλεκτρονικών πωλήσεων. Κάνει την ίδια δουλειά με το παραδοσιακό σας κατάστημα, δηλαδή παρουσιάζει και πουλάει τα προϊόντα σας. Η μόνη διαφοροποίηση ότι οι πωλήσεις πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικών μηχανισμών όλο το 24ώρο.
Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα σας φέρνει πιο κοντά στους πελάτες σας, αφού μπορούν να έχουν κατευθείαν πρόσβαση στις πληροφορίες που παρέχετε. Ακόμη, σας προσφέρει τη δυνατότητα ανάλυσης της αγοράς, αξιοποιώντας την αγοραστική συμπεριφορά των καταναλωτών.
Τα βασικά οφέλη της επιχείρησης με τη λειτουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος είναι:

-Αύξηση των πωλήσεων.
-Άμεση ικανοποίηση των πελατών.
-Άμεση ενημέρωση των πελατών για καινούργια προϊόντα.
-Βελτίωση της επικοινωνίας με τους πελάτες.
-Βέλτιστη διαχείριση των προϊόντων και παραγγελιών.


Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Στην LMDEsign προσεγγίζουμε τις ανάγκες κάθε πελάτη ξεχωριστά, και με γνώμονα την αξιοπιστία, τις καλές τιμές και την τεχνογνωσία, σας παρέχουμε την βέλτιστη λύση για την προβολή της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο. Η φιλοξενία των ιστοσελίδων σας γίνεται σε ένα σύγχρονο και αξιόπιστο data center το οποίο υποστηρίζεται από ένα ταχύτατο δίκτυο οπτικών ινών και όλο τον αναγκαίο τεχνολογικό εξοπλισμό. Αυτά σε συνδυασμό με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, σας παρέχουν άριστο επίπεδο υπηρεσιών, αξιοπιστία και ασφάλεια. Όλα τα πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων συνοδεύονται από πλήρες και λειτουργικό control panel και υποστηρίζονται τεχνικά επί 24ώρου βάσης από έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό, που είναι δίπλα σας σε κάθε σας αίτημα υποστήριξης.

Web Marketing

Το Web Marketing (ή αλλιώς Internet Marketing) έφερε μια ριζική επανάσταση στους τρόπους προβολής, προώθησης και διαφήμισης των προϊόντων και υπηρεσιών μιας επιχείρησης. Πλέον κάθε επιχείρηση με χαμηλό κόστος διαφήμισης και άμεσα αποτελέσματα, μπορεί να αυξήσει τις πωλήσεις, τα κέρδη και τη φήμη της χρησιμοποιώντας το Web Marketing. Η LMDesign παρέχει στην επιχείρησή σας ολοκληρωμένες λύσεις web marketing και χάρη στο εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό που απαρτίζει το τμήμα web marketing, μπορεί να σας βοηθήσει να απογειώσετε την ανάπτυξη και αναγνωρισιμότητα των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας, κερδίζοντας ολοένα και περισσότερο μερίδιο αγοράς από τον ανταγωνισμό. Υπηρεσίες Web Marketing:
(seo,google adwords,Social Media,Email Marketing).

Graphic Design

Συμπορευόμενη με τις απαιτήσεις της εποχής, η LMDesign έχει ως στόχο να εξασφαλίσει στους πελάτες της μια ολοκληρωμένη εταιρική επικοινωνία. Για το σκοπό αυτό παρέχει την υπηρεσία Graphic Design, η οποία αυτόνομα ή συνδυαστικά με της υπηρεσίες internet, δίνει την δυνατότητα να παρουσιαστούν τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μιας σύγχρονης επιχείρησης. Η έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα γραφιστών της LMDesign, σχεδιάζει και αποτυπώνει σε έντυπη μορφή την φιλοσοφία της εταιρίας σας, λαμβάνοντας υπόψη ως παραμέτρους τις τάσεις των καιρών, τη μελέτη και ανάλυση του ανταγωνισμού, καθώς και τα χαρακτηριστικά του κοινού στο οποίο απευθύνεστε.
Υπηρεσίες:
Λογότυπο,Εταιρική Κάρτα,Έντυπο Υλικό.

Εταιρική Ταυτότητα

Ποιοι είμαστε Η LMDesign αποτελείται από μια ομάδα ατόμων γεμάτα ενθουσιασμό, δημιουργικότητα, όραμα και επαγγελματισμό. Έμπειροι προγραμματιστές, γραφίστες, καθώς και άτομα από το χώρο του marketing και της επικοινωνίας, συνθέτουμε τις γνώσεις μας και συνδυάζουμε τις δυνατότητές μας, προσφέροντας το ιδανικό για εσάς και την επιχείρησή σας.
Αξιοποιώντας τη μοναδική εξειδίκευση, την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, αποσκοπούμε στη μέγιστη αξιοποίηση των δυνατοτήτων, που παρέχει το Internet. Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα να αποτυπώσουμε το στίγμα της δικής σας εταιρικής παρουσίας σε έντυπη, ηλεκτρονική και διαδικτυακή μορφή.Τι προσφέρουμε

Η LMDesign είναι μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών internet, η οποία εξειδικεύεται στους παρακάτω τομείς:
Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδων.
Φιλοξενία ιστοσελίδων.
Προώθηση και διαφήμιση ιστοσελίδων.
Σχεδιασμό και δημιουργία επαγγελματικής ταυτότητας, λογότυπων και πάσης φύσεως προωθητικών εντύπων.

Η φιλοσοφία μας

Συνέπεια, Εργατικότητα και Πραγματικό Ενδιαφέρον για την επιτυχία του πελάτη είναι το τρίπτυχο στο οποίο στηρίζουμε τη λειτουργία μας. Πιστεύουμε απόλυτα στην άψογη εξυπηρέτηση όλων των πελατών μας. Από την πρόταση και την υλοποίηση μέχρι την υποστήριξη και τη διατήρηση του διαδικτυακού έργου παραμένουμε δίπλα στον πελάτη σαν σύμβουλοι και συνεργάτες του. Οι σχέσεις που αναπτύσσουμε μαζί τους είναι σχέσεις ζωής, που διέπονται από εμπιστοσύνη, σεβασμό και ειλικρίνεια. Δεν θεωρούμε όσους μας εμπιστεύονται πελάτες, αλλά συνεργάτες και αυτή είναι η διαφοροποίησή μας. Με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη και την άριστη τεχνογνωσία στο αντικείμενό μας, μπορούμε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις με άκρως ανταγωνιστικές τιμές που θα σας ικανοποιήσουν.


Γνωρίστε μας

Επικοινωνήστε μαζί μας για ένα ενημερωτικό ραντεβού. Γνωρίστε μας από κοντά και σας υποσχόμαστε ότι εκτός από τις προσιτές μας τιμές, θα γνωρίσετε ανθρώπους φιλικούς, με επαγγελματισμό και εμπειρία στον τομέα τους, πρόθυμους να καλύψουν τις ανάγκες σας.

Portfolio

Artanews - Τα νέα της Άρτας

www.artanews.gr

Γάμος - Βάπτιση

7Euxes

Μαζική αποστολή SMS

www.evo-sms.eu

Webhosting - Dedicated Servers

www.evohosts.net

Trelatamia - Προβλέψεις

www.trelatamia.com

Σχολή Οδηγών Auto Moto

www.auto-moto-odhghsh.gr

Μπέης Νικόλαος

www.beis.gr

Seat-Epirus Club

www.seat-epirus.gr

E.I.M.A.I. Institute

www.eimai-institute.gr

Έπιπλο Γρηγοριάδης

www.epiplagrigoriadis.gr

Μπούκας Ασφάλειες

www.vboukas.gr

Κρεβατοκάμαρες Status

www.krevatokamares-status.gr

Ζορμπαδάκης Ψευδοροφές

www.zorbadakis.gr

Έπιπλα Κριός

www.epiplakrios.gr

Ξενώνας Μπαλκόνι Ζαγορίου

www.balkonizagoriou.gr

Pilot Academy

www.pilotacademy.gr

Τσάγκας CKD

www.tsagasmetaforiki.gr

Γυψοσανίδες Ιωάννης Βελής

www.dwsvelis.gr

Σαμαρτζής Λάμπρος

www.samartzis-steges.gr

ΑΦΟΙ Δάμου Ηπειροκάδ

www.ipirokad.gr

OneShop1 (FRONT PAGE)

www.oneshop1.gr

Κατασκευές Αλουμινίου

www.alouminia-panagiotopoulos.gr

FastFood Κοντοσουβλάδικο

www.kontosouvladiko.gr

Seat-Epirus Auto Club

www.seat-epirus.gr

Χαλβάς Χριστίνα

www.xalvasxristina.gr

Γεώργιος Τρομπούκης

www.ktiniatrio-arta.gr

Προσόψεις Κτιρίων

Σελίδα υπό Κατασκευή

Evo SMS Logo

GamerGeeks Logo

Κατασκευές Αλουμινίου Logo

Παναγιωτόπουλος Logo

Pigasos-Project Logo

7Ευχές Logo

Χαλβάς Χριστίνα Logo 1

Χαλβάς Χριστίνα Logo 2

Ηπειροκάδ

Κοντοσουβλάδικο

Παναγιωτόπουλος

Ντάλλας Λεωνίδας

Ιωάννης Βελής Γυψοσανίδες Άρτα

Seat Intro-Outro

Youtube Video HD

Seat Intro

Youtube Video HD

Dope Club Intro

Youtube Video HD

GamerGeeks Intro

Youtube Video HD

Χαλβάς Χριστίνα Παραγωγή

Youtube Video HD

Κοντοσουβλάδικο

Τρίγωνο φυλλάδιο πίσω

Τρίγωνο φυλλάδιο μπροστά

Seat FB Cover

Seat Flier

Seat Flier

Seat Flier

Seat Flier

Seat Flier

Seat Flier

Τιμοκατάλογος

350€ - Δυναμική

Η κατασκευή ιστοσελίδων με δυναμικό περιεχόμενο γίνεται πιο προσιτή από ποτέ με το πακέτο Advanced Wed Design and Development. Αλλάξτε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας δυναμικά όποτε και όσο συχνά θέλετε με τρόπο εύκολο και απλό, χωρίς τη δική μας μεσολάβηση

 • Αριθμός σελίδων που μπορείτε να έχετε (1-10)

 • Γλώσσες ιστοσελίδας (1)

 • Δωρεάν Καταχώρηση Ηλ. Διεύθυνσης (info@eteria.gr)

 • Εγκατάσταση Μετρητή Επισκεψιμότητας

 • SEO Ιστοσελίδας (Μόνο Λέξεις - Κλειδιά)

 • Επαγγελματική σελίδα στά Social Media

 • Καταχώρηση στο Google Places και Earth

 • Δημιουργία QR Code

 • Χρόνος Κατασκευής 2-5 εργάσιμες μέρες

 • Βελτιστοποίηση για κινητά & tablet

 • Αυτόματη Φόρμα Επικοινωνίας

 • Εκπαίδευση για Διαχείριση Ιστοσελίδας

 • Δυναμική Photo Gallery • Στις τιμές Συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 23% • Πρόσθετες Υπηρεσίες
 • Extra κάθε σελίδα / +30€

 • Φιλική πρός Α.Μ.Ε.Α +150€

 • Εγκτάσταση Ιστοσελίδας με 2 Γλώσσες +200€

 • Συντήρηση/υποστήριξη ιστοσελίδας 1 χρονο + Υπιρεσία Hosting +120€

Αγορά

250€ - Στατική

Αν θεωρείτε ότι η κατασκευή ιστοσελίδων είναι πολυέξοδη διαδικασία, τότε το πακέτο Basic Web Design and Development για την κατασκευή στατικών ιστοσελίδων μπορεί εύκολα να σας αλλάξει άποψη. Απευθύνεται σε επιχειρήσεις που επιθυμούν μια απλή παρουσία στο διαδίκτυο.

 • Αριθμός σελίδων που μπορείτε να έχετε (1-10)

 • Γλώσσες ιστοσελίδας (1)

 • Δωρεάν Καταχώρηση Ηλ. Διεύθυνσης (info@eteria.gr)

 • Εγκατάσταση Μετρητή Επισκεψιμότητας

 • SEO Ιστοσελίδας (Μόνο Λέξεις - Κλειδιά)

 • Επαγγελματική σελίδα στά Social Media

 • Καταχώρηση στο Google Places και Earth

 • Δημιουργία QR Code

 • Χρόνος Κατασκευής 2-4 εργάσιμες μέρες

 • Βελτιστοποίηση για κινητά & tablet

 • Αυτόματη Φόρμα Επικοινωνίας

 • Δημοσίευση της σελίδας στη google • Στις τιμές Συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 23% • Πρόσθετες Υπηρεσίες
 • Extra κάθε σελίδα / +30€

 • Εγκτάσταση Ιστοσελίδας με 2 Γλώσσες +200€

 • Συντήρηση/υποστήριξη ιστοσελίδας 1 χρονο + Υπιρεσία Hosting +120€

Αγορά

570€ - eShop

Το πακέτο E-Shop απευθύνεται σε ιδιώτες ή επαγγελματίες που επιθυμούν να αποκτήσουν το δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα, χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις πληροφορικής. Αποτελεί ουσιαστικά ένα αυτοματοποιημένο, δυναμικό σύστημα ηλεκτρονικών πωλήσεων.

 • Αριθμός σελίδων που μπορείτε να έχετε (1-10)

 • Προϊόντα που μπορείτε να έχετε (1-30)

 • Βελτιστοποίηση για κινητά & tablet

 • Δημοσίευση της σελίδας στη google

 • Εγκατάσταση Μετρητή Επισκεψιμότητας

 • Επαγγελματική σελίδα στά Social Media

 • Καταχώρηση στο Google Places και Earth

 • Δημιουργία QR Code

 • Χρόνος Κατασκευής 5-9 εργάσιμες μέρες

 • Αυτόματη Φόρμα Επικοινωνίας

 • Εγκτάσταση eshop με σύστημα Paypal

 • Εγκτάσταση eshop με σύστημα Αντικαταβολής

 • Εγκτάσταση eshop με σύστημα Kατάθεσης • Στις τιμές Συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 23% • Πρόσθετες Υπηρεσίες
 • +10 Προϊόντα 10€ / 1€ το Προϊόν

 • Extra κάθε σελίδα / +30€

 • Εγκτάσταση eshop με σύστημα πιστωτικών καρτών +85€

 • Εγκτάσταση eshop με 2 Γλώσσες +300€

 • Εκπαίδευση για Διαχείριση Ιστοσελίδας +100€

 • Συντήρηση/υποστήριξη ιστοσελίδας 1 χρονο και Υπιρεσία Hosting +120€

Αγορά

170€ - Graphic Design

Σε πλήρη αντιστοιχία με τις υπόλοιπες υπηρεσίες αλλά και με την γενικότερη λογική και φιλοσοφία της, η LMDesign έχει επιμερίσει σε πακέτα υπηρεσιών και την υπηρεσία Graphic Design σε συνεργασία με την Ad Infinity. Με το τρόπο αυτό δίνεται η δυνατότητα στο πελάτη μέσω απλών προτάσεων να επιλέξει την ιδανικότερη για εκείνον λύση.

 • Λογότυπο

 • Εταιρική Κάρτα

 • Έντυπο Υλικό • Στις τιμές Συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 23% • Πρόσθετες Υπηρεσίες
 • Εκτυπώσεις

 • Διανομές

 • Promotion

 • Διαφήμιση

 • Events

Αγορά

Η ομάδα μας

ΛΟΥΛΟ ΜΑΡΙΟΣ

CEO – Senior Developer

Είναι ο ιδιοκτήτης της εταιρίας LMDESIGN.GR και επιμελεί προσωπικά όλα τα έργα της εταιρίας. Ασχολείται επίσης με την ανάπτυξη και σχεδιασμό ιστοσελίδων και διαδικτυακών εφαρμογών. Το 2013 αποφοίτησε από το τμήμα της σχολής Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής (Πολυμέσα/ Web designer - developer/video games), του ΙΕΚ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ καθώς και απόφοιτος του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ. Η πρώτη του επαγγελματική δουλειά ως developer επιτεύχθηκε το 2004 και συνεχίστηκε με τη σύσταση της LMDESIGN το 2008. Την περίοδο 2010 - 2014 έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια περί της ειδικότητας του. Έχει άριστες γνώσεις στις γλώσσες προγραμματισμού καθώς και σε θέματα που είναι σχετικά με User Interface, Web Usability και Digital Business Consult.

Χαρακτηριστικά: δημιουργικότητα, ομαδικότητα, αποδοτικότητα.

ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΜΠΕΛΛΟΣ

Σύμβουλος Marketing

Είναι ο σύμβουλος των θεμάτων της εταιρίας που αφορούν το marketing. Ασχολείται με αειφόρες ιδέες και επιχειρηματικότητα, καθώς μελετά ακαδημαϊκές έρευνες που αφορούν κυρίως το τομέα του.Το 2010 ξεκίνησε να δραστηριοποιείτε επαγγελματικά στη lmdesign.gr. Ο ΘΕΟΦΑΝΗΣ είναι αυτοδίδακτος των γλωσσών & προγραμμάτων HTML, CSS, Flash , Adobe Photoshop , Joomla , E-shop και η δια βίου μάθηση του αντικειμένου του είναι κύριος σκοπός του.

Χαρακτηριστικά: περιέργεια, εκμάθηση, δημιουργηκότητα.

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΣ

Account / Php Developer

Είναι ο σύμβουλος των θεμάτων της εταιρίας που αφορούν το php development και οτι εχει σχεση με βάσεις δεδομένων. Ασχολείται με αειφόρες ιδέες και επιχειρηματικότητα, καθώς μελετά ακαδημαϊκές έρευνες που αφορούν κυρίως το τομέα του.Το 2011 ξεκίνησε να δραστηριοποιείτε επαγγελματικά στη lmdesign.gr. Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ είναι αυτοδίδακτος των γλωσσών & προγραμμάτων HTML, CSS, cms , laravel , Joomla , wp , E-shop , visual basic , database managment , sql , ssql και η δια βίου μάθηση του αντικειμένου του είναι κύριος σκοπός του.

Χαρακτηριστικά: διορατικότητα, δημιουργικότητα, τελειομανία.

Μάνος Κοσμάς

Graphic Design

Σχεδιασμός Λογότυπου,Εταιρική Κάρτα,Έντυπο Υλικό.

Χαρακτηριστικά: διορατικότητα, δημιουργικότητα, τελειομανία.

Οι γνώσεις μου σε κλίμακα 100 μονάδων

LMDesign

Ονομάζομαι ΛΟΥΛΟ ΜΑΡΙΟΣ και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του lmdesign.gr Η επιχείρηση μου (Enter Logic) ειδικεύεται κυρίως στην κατασκευη e shop, static ιστοσελίδες,dynamic ιστοσελίδες, ενώ οι ιστοσελίδες μου seo projects & evohosts προσφέρουν υπηρεσίες SEO και φιλοξενίας ιστοσελίδων αντίστοιχα. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook , Twitter και Google Plus .

Ηλεκτρονικό Εμπόριο

Ως Ηλεκτρονικό Εμπόριο (Η.Ε.),ή ευρέως γνωστό ως e-commerce, eCommerce ή e-comm,ορίζεται το εμπόριο παροχής αγαθών και υπηρεσιών που πραγματοποιείται εξ αποστάσεως με ηλεκτρονικά μέσα, βασιζόμενο δηλαδή στην ηλεκτρονική μετάδοση δεδομένων, χωρίς να καθίσταται αναγκαία η φυσική παρουσία των συμβαλλομένων μερών, πωλητή-αγοραστή. Περιλαμβάνει το σύνολο των διαδικτυακών διαδικασιών: ανάπτυξης, προώθησης, πώλησης, παράδοσης, εξυπηρέτησης και πληρωμής για προϊόντα και υπηρεσίες. Το εύρος των ανταλλαγών που διεξάγονται ηλεκτρονικά, έχει αυξηθεί ασυνήθιστα με την ευρεία χρήση του Διαδικτύου. Η χρήση του εμπορίου διεξάγεται κατ'αυτόν τον τρόπο, παρακινώντας και απορροφώντας καινοτομίες στην ηλεκτρονική μεταφορά χρηματικών πόρων, στη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας (supply chain management), στο διαδικτυακό μάρκετινγκ (Internet marketing), στη διεκπεραίωση διαδικτυακών διαδικασιών (online transaction processing), στην ανταλλαγή ηλεκτρονικών δεδομένων (electronic data interchange, EDI), στην καταγραφή συστημάτων διοίκησης (inventory management) και στην αυτοματοποίηση συστημάτων συγκέντρωσης δεδομένων.

Web Development

Αναρωτηθήκατε ποτέ αν υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να κάνουμε κάτι απλό ή πιο σύνθετο στην ιστοσελίδα σας για σας; Η LMDesign έχει τη λύση, δεδομένου ότι, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να ανταποκριθεί πλήρως στις απαιτήσεις που απαιτούνται. Είτε πρόκειται για μια απλή στατική ιστοσελίδα ή e-shop, ή οτιδήποτε άλλο, ακόμα και αν έχετε δημιουργήσει, και θέλετε τη βοήθειά μας, μπορούμε να προσφέρουμε. Μιλήστε μαζί μας τώρα με τους διάφορους τρόπους επικοινωνίας, έτσι ώστε να είναι σε θέση να κατανοήσουν το έργο / εργασία που μας θέλουν να εφαρμόσουν και να σας ενημερώσουμε για το κόστος.

Διαφήμιση στο διαδίκτυο

Αρχικά, σημαντικό ρόλο παίζει το SEO που εφαρμόζεται για μια ιστοσελίδα ώστε να μπορεί να βγαίνει στα πρώτα αποτελέσματα όταν πληκτρολογεί ένα χρήστη που θα αναζητά τις υπηρεσίες σας μέσω του Internet. Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό του SEO θεωρείται η καμπάνια Paid Search Marketing / Pay Per Click (PPC) που αποτελεί διαφορετική υπηρεσία, έτσι όταν αναζητήσει ο χρήστης στην αντίστοιχη μηχανή στο Internet μια λέξη κλειδί, και μια επιχείρηση πληρώνει μόνο όταν ένας δυνητικός πελάτης κάνει κλικ πάνω στη διαφήμισή του (Google adwords). Αντίστοιχα λειτουργεί και η διαφήμιση στο Youtube όπου ο χρήστης μπορεί να δει ένα εισαγωγικό βίντεο πριν από ένα τραγούδι και η επιχείρηση πληρώνει μόνο όταν ο χρήστης δει ολόκληρο το βίντεο. Ένα από τα οφέλη της χρήσης του PPC είναι η γρήγορη μέτρηση αποτελεσμάτων επιτυχίας.

Social Media

Εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν ήδη τα social media για να επικοινωνήσουνε με άτομα και brands. Είστε ήδη εκεί! Οι πελάτες σας και πιθανόν οι ανταγωνιστές σας ανταλλάσουν ιδέες, ειδήσεις και εμπειρίες. Αξιοποιήστε τώρα τα social media με τον κατάλληλο τρόπο για να προβάλλετε την επιχείρησή σας αποτελεσματικά.

Φιλοξενία ιστοσελίδας

Ασφαλή και γρήγορη φιλοξενία ιστοσελίδας Προσφέρουμε το ποιοτικότερο hosting (φιλοξενία ιστοσελίδας) στην Ελλάδα σε ασφαλής εγκαταστάσεις σε κεντρικό datacenter της Γερμανίας διασφαλίζοντας την 24ωρη διαθεσιμότητα της ιστοσελίδας σας όπως και την 24/7 (24 ώρες την μέρα, 7 μέρες την εβδομάδα) υποστήριξη. Η φιλοξενία γίνετε σε ιδιωτικό υπολογιστή (server), με κατοχυρωμένες IP από την εταιρία LMDESIGN - EVOHOSTS.NET. Αυτό σημαίνει ότι μόνο δικοί μας πελάτες φιλοξενούνται στον server, που είναι πιστοποιημένοι και ελεγμένοι για τις δραστηριότητές τους. Σημαντικό: Όλα τα email που αποστέλλονται από τους λογαριασμούς που φιλοξενούνται στον δικό μας server, παραδίδονται αμέσως και όχι στα ‘junk’ emails.

Html5 & Css3 (Ξεκίνησα από τις 20/06/2012)

98

HTML (Ξεκίνησα από τις 27/03/2007)

98

XHTML (Ξεκίνησα από τις 29/04/2011)

85

CMS (Ξεκίνησα από τις 24/05/2008)

98

E-shop (Ξεκίνησα από τις 10/02/2012)

98

Php (Ξεκίνησα από τις 25/05/2008)

85

Ajax (Ξεκίνησα από τις 17/05/2013)

60

Photoshop (Ξεκίνησα από τις 29/01/2007)

92

SMF Forums (Ξεκίνησα από τις 18/12/2005)

98

Java (Ξεκίνησα από τις 15/03/2004)

60

Sony Vegas (Ξεκίνησα από τις 18/11/2012)

92

Visual Basic (Ξεκίνησα από τις 06/08/2009)

85

Java Script/jQuery (Ξεκίνησα από τις 26/05/2008)

85

Sql (Ξεκίνησα από τις 10/03/2004)

98

SSql (Ξεκίνησα από τις 11/03/2004)

98

Mysql (Ξεκίνησα από τις 10/03/2004)

98

Xml (Ξεκίνησα από τις 15/03/2004)

60

Flash (Ξεκίνησα από τις 25/07/2007)

60

Oracle Development (Ξεκίνησα από τις 15/03/2004)

92

Eclipse (Ξεκίνησα από τις 15/03/2004)

98

Adobe Dreamweaver (Ξεκίνησα από τις 28/03/2007)

98

JDK Development (Ξεκίνησα από τις 20/03/2004)

85

IOS Development (Ξεκίνησα από τις 15/02/2013)

85

Android Development (Ξεκίνησα από τις 16/02/2013)

85

Laravel (Ξεκίνησα από τις 10/03/2013)

60

Elgg (Ξεκίνησα από τις 15/05/2014)

85

Follow Us

Top